Aktuellt

Vi söker en ledare för vårt kompetenscenter som älskar att utveckla talangen i varje medarbetare & ledare

Vi söker en ledare för vårt kompetenscenter som älskar att utveckla talangen i varje medarbetare & ledare

Du landar i en annorlunda organisation mitt på det småländska höglandet. JSC är redan rankat bland de 10 bästa arbetsplatserna i Sverige enligt ”Great Place to Work.” Men vi vill högre än så och det blir din utmaning.
I en stark kultur av tillit, hjälpsamhet och prestation har vi växt med våra värderingar i behåll. Vi vågar säga att medarbetarna går före kunden; en framgångsfaktor för hög kundnöjdhet.

Din språngbräda blir en nybyggd aktivitetsbaserad mötesplats som fungerar som vår kraftstation. Vi gör en ära i att inte visa var skåpet ska stå. Här rör sig medarbetare runt efter behov. Eller så sitter vi hemma, i skogen eller på café om det visar sig skapa förutsättningar för bra leveranser.

Din roll som ansvarig för vårt kompetenscenter blir att ta ut en ny ansats för medarbetarskap, ledarskap och talangutveckling. Och göra. Du jobbar människonära. Peppar, triggar, utmanar och stimulerar. Och bäst lyckas du när medarbetarna lyfter utan att reflektera över vare sig trösklar eller morötter. Påminner egentligen ganska mycket om en PT för knoppen.

Du har flera års erfarenhet av att utveckla människor och organisationer och söker ett företag du inte trodde fanns i regionen. Vår vision är att uppfattas som en förebild i branschen och platsen där vi får störst frihet och personlig utveckling för att bli vårt bästa jag. Det är här du kommer in i bilden. Vi vet inte exakt hur än, bara varför.
Börjar du se var ditt eget HR-skåp skulle passa hos oss, vill vi säga att det inte är skåpet vi är intresserade av. Vi söker de nya nycklarna.

 

Ansökan skickas till jobb@jsc.se

 

Löpande urval med mål att tillsätta tjänsten senast 1/9 2017.

 

Kontaktpersoner:

Kajsa Albinsson, HR-ansvarig, 076-6777167

Helena Fiedler, Rekrytering, 070-5919033

 

Läs mer om att jobba på JSC här!

Print

Namn:
E-post:
Ämne:
Company:
Mobile:
Meddelande:
x