KB Components har verksamhet på sex platser i fem länder. De har sex olika affärsområden med höga krav på kvalitet: Industrial, Furniture, Light Vehicles, Medical, Heavy vehicles och Lighting. Därför är de certifierade mot en av världens tuffaste kvalitetsstandarder, IATF 16949:2016.

Utmaningen var att samordna kvalitetsarbetet på ett bra sätt mellan sajterna globalt – och se till att alla har tillgång till rätt information oavsett plats.

JSC satte upp ett gemensamt ledningssystem med standardiserade processer för alla enheter globalt, där moderbolaget delar ut behörigheter världen över.
”Tack vare Koll 365 Ledningssystem blir informationen lättillgänglig för hela organisationen. Vi har effektiviserat kvalitetsprocessen och rationaliserat hela certifieringsarbetet. Det innebär en mycket mer kostnadseffektiv lösning som dessutom säkerställer vårt arbete med ständiga förbättringar”, säger Göran Hallbäck, Quality Director på KB Components.

 

 

Fler kundcase

Forserum Safety Glass om Koll 365 Ledningssystem

Forserum Safety Glass om Koll 365 Ledningssystem

”Det är så användarvänligt och lättarbetat, även för administratörer. Det innebär att vi sparar mycket tid som vi tidigare lade på letande, dubbelkollande och allmän osäkerhet.”

Inwido om Koll 365 Ledningssystem

Inwido om Koll 365 Ledningssystem

”Vi sparar tid som vi tidigare lagt på letande, och vi har bättre kontroll så att alla har tillgång till de senaste versionerna, oavsett var de befinner sig eller vilken typ av enhet de använder.”

Koll 365

Ledningssystem

Koll på ISO, styrande information och godkännanden för en effektivare verksamhet.

Koll 365 Spaces

Spaces

Ett ovanligt lätthanterligt processtöd för exempelvis kvalitetsärenden, projekt, CRM eller HR-onboarding