Det hjälper inte att ha ett gymkort om du inte vet hur du ska använda maskinerna.

I takt med att digitala verktyg blir en naturlig del av vardagen ökar behoven hos våra kunder att utbildas inom dem! Vi behöver därför förstärka med en Digital PT.

En people person, med gott driv och en känsla för ordning & reda och som verkligen gillar att lära andra är profilen vi söker. Förmodligen älskar du redan Microsofts underbara värld och olika digitala verktyg och system och gör du inte det (än) så finns en bra grundnivå och en intention att bli jättekunnig inom det. Du förstår och har respekt inför det faktum att en förändringsresa är något man ger sig ut på och befinner sig i en längre tid. Du har förmåga att långsiktigt inspirera och stötta under resans gång – det handlar alltså inte om en quickfix eller engångsinsats. Här får du som PT en avgörande roll, för att kunden ska komma igång och utvecklas löpande!

Om JSC

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.

Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst, utifrån leverans till kund.

Tror du att vi är rätt för varandra? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Anna Palmgren på 0380-55 65 54 / anna.palmgren@jsc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

51404~|jsc-ikoner~|jsc-27~|

Modern Samarbetsplattform

51404~|jsc-ikoner~|jsc-20~|

Koll 365 Verksamhetsappar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-19~|

Kundanpassade lösningar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-22~|

Digital PT

51404~|jsc-ikoner~|jsc-24~|

Digital PT för team

51404~|jsc-ikoner~|jsc-25~|

Upplevelserum