Vi erbjuder dig som är skicklig på Microsoft 365 och SharePoint att arbeta med det absolut senaste inom Microsoft 365 och Azure i ett av Sveriges vassaste (och trevligaste) Microsoft 365-team!

Vi tror att vi vet vem du är: en erfaren expert på lösningsdesign och utveckling i och kring Microsoft 365, Teams och SharePoint. Hos oss kommer du att bygga lösningar hands-on med de senaste teknikerna. Inget trampande i gamla hjulspår, bara massor av nya, utmanande utvecklingsuppdrag.

Viktiga egenskaper är förmågan att förstå kundens behov, även när de själva inte fullt ut kan formulera dem, och att sedan skapa lösningar med hjälp av teknik eller förändrade arbetssätt. Du ska kunna sätta dig in i kundens situation och, förstås, ha en bra känsla för socialt samspel. Rollen kommer att innebära att du rör dig någonstans i området mellan systemutveckling och försäljning.

Du har en stor kännedom om standarderbjudanden i Microsoft 365 och kan se vilka styrkor eller svagheter dessa har i relation till kundens behov – och veta när skräddarsydda anpassningar krävs. Sist men inte minst: du passar in i ett prestigelöst team där vi inte är rädda för att be varandra om hjälp.

Om JSC

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.
Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.

Tror du att vi är rätt för varandra? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta PJ Olaison på 0380-55 65 45  / pj.olaison@jsc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

51404~|jsc-ikoner~|jsc-11~|

Säkerhet

51404~|jsc-ikoner~|jsc-12~|

Licenser & hårdvara

51404~|jsc-ikoner~|jsc-27~|

Modern Samarbetsplattform

51404~|jsc-ikoner~|jsc-20~|

Koll 365 Verksamhetsappar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-19~|

Kundanpassade lösningar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-22~|

Digital PT

51404~|jsc-ikoner~|jsc-24~|

Digital PT för team

51404~|jsc-ikoner~|jsc-25~|

Upplevelserum