Vårt företag har funnits i över hundra år och sedan 1970-talet har vi tillverkat hydraulik. Vi tillverkar hydralventiler helt i egen regi, vi har maskinpark och montering och lager och gjuteri. I Eksjö är vi cirka 55 anställda. Mycket av vår produktion är automatiserad. Vår dokumentation och hantering av maskinunderhåll har varit väldigt spridd. Vi har haft papper i pärmar och dessutom använt SharePoint och det har varit lätt att missa en del saker. Vi har lagt en del tid på letande och det har varit svårt att få överblick över maskinparken.

Med Koll 365 Industriunderhåll är allt samlat på ett och samma ställe. Ärenden tilldelas en person och inget faller mellan stolarna. Om jag går in på ett objekt kan jag skapa mappar, lägga in fakturor, datummärka och det är lätt att följa upp. Vi kan styra så att de personer som bör ha tillgång till programmet lätt själva kan kolla om det är något man letar efter, någon uppgift om reservdelar eller när det är dags för nästa service eller kalibrering. Vi får en helt annan överblick över vårt arbete och sparar tid – man ser vad som pågår och vad som är på gång.

Fler kundcase
På JSC drivs vi av att skapa tid till det som är viktigt. Tillsammans med oss kan du stärka din konkurrenskraft och arbetsmiljö genom att ta del av våra IT-tjänster. Är du nyfiken på JSC och vad vi kan göra för ert företag? Ta del av vårt erbjudande av tjänster eller se fler av våra kundcase!

Prenumenera på vårt nyhetsmail

Få utskick om kommande evenemang, webinars och tips för din digitala arbetsmiljö

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Beslutsstöd - Power BI

Utbildningspaket

Utbildningskatalog