Så får du struktur i Microsoft Teams.

I och med Microsoft Teams har makten lagts i användarens händer. Idag kan vem som helst skapa och namnge nya team, bygga samarbetsytor och distribuera information i organisationen. Fördelarna med en öppen plattform är många, men det finns även risker. Hur gör vi för att förhindra att företagets samarbetsytor förvandlas till vilda västern? Svaret är Orchestry, en programvara med vilken du kan automatisera skapandet av teams och SharePoint-ytor där namnstandard, behörigheter och funktioner automatiskt tilldelas.

Sedan en tid tillbaka har JSC ett samarbete med det kanadensiska företaget Orchestry Software som utvecklar lösningar för att främja nyttjande, struktur och tydlighet avseende Microsoft SharePoint och Teams. I detta webinar går vi igenom Orchestrys funktionalitet och fördelarna med att skapa struktur i organisationens samarbetsytor.

Vi går igenom: 

  • Varför det är nödvändigt att ge kraften till användarna?
  • Hur vi kan på ett enkelt sätt kan automatisera och strukturera skapandet av Team?
  • Hur underhåller vi smidigt våra Team?
  • Hur man kan “säkra” upp nyttjande av Teams?
  • Livscykelhantering – vad är det och varför är det viktigt?

 

Datum: Torsdag 22 april
Tid:
 Kl. 10-11
Plats: Vid din dator (eller annan enhet)
Pris: Kostnadsfritt

Anmäl dig

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar