Är du en problemlösare med god pedagogisk förmåga? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Supporttekniker till vår First Line Support.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en support i världsklass. För att nå det målet krävs det att vi hjälper varandra och prestigelöst delar med oss av vår tid och kunskap. Rollen som Supporttekniker på JSC innebär att du som en del av vår Supportfunktion, är lagorienterad och stortrivs med att hjälpa andra människor. Genom vår support ger vi våra kunder och användare tillgång till en ”Single Point of Contact” (SPOC), det vill säga en kontaktyta för alla typer av ärenden relaterade till våra avtalade tjänster. Du är ofta både den första och enda kontakt kunden har med JSC och innehar därmed en väldigt viktig roll med stor påverkan på kundens upplevelse av våra tjänster och av oss som företag.

Vi söker dig som har en god förmåga när det gäller problemlösning och att förklara saker på ett pedagogiskt sätt. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta emot, registrera och kategorisera ärenden samt att kommunicera med kund tills ärendet är löst.

Om JSC
På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.
Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.
Tror du att vi är rätt för varandra? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Patrik Roos: patrik.roos@jsc.se / 0380-55 65 19

Varmt välkommen med din ansökan!

51404~|jsc-ikoner~|jsc-11~|

Säkerhet

51404~|jsc-ikoner~|jsc-12~|

Licenser & hårdvara

51404~|jsc-ikoner~|jsc-27~|

Modern Samarbetsplattform

51404~|jsc-ikoner~|jsc-20~|

Koll 365 Verksamhetsappar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-19~|

Kundanpassade lösningar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-22~|

Digital PT

51404~|jsc-ikoner~|jsc-24~|

Digital PT för team

51404~|jsc-ikoner~|jsc-25~|

Upplevelserum