Är du en problemlösare som är hjälpsam, prestigelös och har erfarenhet av datanätteknik eller liknande? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Supporttekniker till vår Second Line Support.

Vi söker dig som gillar variation – av kunder, av ärenden och av olika system. I din roll inom Second Line Support hjälper du kunder med IT-relaterade problem. En hög teknisk kompetens krävs för att kunna prioritera ärenden, samt en god förmåga att kommunicera med såväl kunder som kollegor.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en support i världsklass. För att nå det målet krävs det att vi hjälper varandra och prestigelöst delar med oss av vår tid och kunskap. Din roll är såväl coachande som handfast. I och med att du arbetar med våra mer komplexa fall är en central egenskap din förmåga till felsökning och problemlösning.

Kunskapskrav: Office365, Active Directory, Windows Server (GPO, FileShare osv.), Nätverkskunskap, DNS, Windows klient, Remote Desktop, IIS (Webb), Skrivare
Meriterande: Azure, Intune, SQL

Om JSC

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.
Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst. Tror du att vi är rätt för varandra? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Patrik Roos: patrik.roos@jsc.se / 0380-55 65 19

Varmt välkommen med din ansökan!

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar