Är du en hjälpsam och social problemlösare med goda IT-kunskaper? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som systemkonsult hos oss.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av en fantastisk organisation och kultur där vi älskar att se andra lyckas. I rollen som systemkonsult kommer du att arbeta med en blandning av support och infrastruktur – och att agera tekniker ”ute på fältet”.

Vi vill att du har fem års erfarenhet inom IT-support, alternativt har arbetat som konsult eller med intern IT tidigare. Vi värdesätter social kompetens eftersom du kommer att tillbringa en hel del tid ute hos kunder för att lösa diverse IT-ärenden och leverera molnlösningar. Du kommer även periodvis gå in i vår second line support för att stärka upp vid behov. Som person är du prestigelös och delar gärna med dig av din tid och kunskap till arbetskamrater och kunder.

Kunskapskrav: MS infrastrukturtjänster (Windows server till Azure) med fokus på Microsoft 365

Om oss
På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.
Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.

Tror du att vi är rätt för varandra? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta PJ Olaison, pj.olaison@jsc.se / 0380-55 65 45

Varmt välkommen med din ansökan!

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar