Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att utveckla människor och organisationer och som delar vår filosofi kring ledarskap och medarbetarskap.

Vi vågar säga att medarbetarna går före kunden. Vi är nämligen övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. I rollen som HR-ansvarig kommer du att bidra till att fortsätta odla vår fantastiska företagskultur.

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett HR-team tillsammans med vår VD PJ och Anna som ansvarar för utveckling inom HR-området. Inom ditt ansvar ligger frågor som arbetsmiljö, löneprocessen och rekryteringsprocessen. Stort fokus är proaktivt arbete med hur vi mår och ges möjlighet att prestera på jobbet genom en god feedbackkultur och att skapa ett hållbart arbetsliv.

Om oss
På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.
Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.

Tror du att vi är rätt för varandra eller blir du nyfiken på att höra mer? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se eller kontakta PJ Olaison 0380-55 65 45, pj.olaison@jsc.se

51404~|jsc-ikoner~|jsc-11~|

Säkerhet

51404~|jsc-ikoner~|jsc-12~|

Licenser & hårdvara

51404~|jsc-ikoner~|jsc-27~|

Modern Samarbetsplattform

51404~|jsc-ikoner~|jsc-20~|

Koll 365 Verksamhetsappar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-19~|

Kundanpassade lösningar

51404~|jsc-ikoner~|jsc-22~|

Digital PT

51404~|jsc-ikoner~|jsc-24~|

Digital PT för team

51404~|jsc-ikoner~|jsc-25~|

Upplevelserum