Vill du hjälpa våra kunder att utvecklas?

Vill du hjälpa våra kunder att utvecklas?

Vi vill bli ännu fler som vill jobba med kundansvar, försäljning och utveckling av våra tjänster och erbjudanden.

Du har erfarenhet av kundansvar och försäljning i en roll där du jobbar nära företagsledningen med utveckling och effektivisering. Att förstå en verksamhet och se till helheten för att kunna hitta förbättringar och vägar framåt är hemmaplan för dig. Den snabba utvecklingen inom IT området och alla nya funktioner som finns via molnlösningar och nya arbetssätt triggar dig och du längtar efter att få hjälpa fler företag att hitta rätt bland alla möjligheter. Med våra tjänster och erbjudanden ska kunden få chansen att lägga sin tid på det som de är bäst på, sin kärnverksamhet.

 

Om JSC

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken. Hos oss får du kollegor som vill se dig lyckas och en teamkänsla de flesta bara pratar om.

Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.

Vill du vara med? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se. Kontakta PJ Olaison på 0380-55 65 45 / pj.olaison@jsc.se om du vill veta mer om tjänsten.

x