JSC bjuder på webinar om JSC Koll

JSC bjuder på webinar om JSC Koll

JSC bjuder in till ett kostnadsfritt webinar om JSC Koll Ledningssystem - en tjänst skapad för att hjälpa er organisation till en enklare vardag.

Under hösten kör vi tre onlineseminarier om JSC Koll Ledningssystem - den 8 november, 19 november, samt 13 december. Webinariet varar i 35 minuter. Välkommen att anmäla dig nedan! Vi mailar en bekräftelse samt en länk till mötet i god tid innan det äger rum.

Om JSC Koll Ledningssystem

Målet med tjänsten har varit att skapa förutsättningar för organisationer att visuellt måla upp verksamheten och att knyta olika typer av information till olika aktiviteter eller verksamhetsdelar. När vi skriver verksamhetsdelar så kan det vara allt från processer till avdelningar eller till och med fysiska maskiner i en produktion.

JSC Koll har bland annat valts ut av Microsoft som en tjänst de själva kommer återförsälja. Kunderna som nyttjar systemet är allt ifrån tillverkande bolag till rena tjänsteföretag. Alla har dock gemensamt en uppskattning både för systemet som sådant samt tjänstens enkelhet. För en fast månadspeng får kunderna, förutom applikationen, tillgång till fri slutanvändarsupport, utbildningsmaterial samt kontinuerliga uppdateringar och förbättringar. Ingen uppstartskostnad eller bindningstid. Det skall vara enkelt att få Koll!

 

x