JSC:s webinars drar stora skaror

JSC:s webinars drar stora skaror

JSC it-partner drar stora mängder åhörare vid sina kostnadsfria webinars. Den 21 mars anordnas ett nytt webinar på ämnet Microsoft Teams. Vid det senaste tillfället hade man 160 deltagare.

Microsoft Teams är den självklara plattformen för samarbete i organisationer, menar Ken Larsson, JSC, som tillsammans med kollegan Dan Jacobsen håller i ett webinar på ämnet den 21 mars. JSC har på nationell nivå etablerat sig som en auktoritet inom sättet att förhålla sig till arbete i den digitala tidsåldern och gensvaret på JSC:s kostnadsfria onlineseminarier har varit enorm.
– Vi tycker att detta är så viktigt att vi gärna delar med oss av vår kunskap till de som är intresserade. I Office365 kan man samarbeta i dokument i realtid, oavsett var man befinner sig, och man kommunicerar på ett mycket smidigare sätt. Idag lägger många tid på att söka efter information, man har många versioner av samma dokument och så vidare. För nya användare blir detta en riktig aha-upplevelse, och vi tycker att det är roligt att få visa att man faktiskt kan arbeta smartare och förhoppningsvis minska den digitala stressen, säger Ken Larsson.

I det kommande webinaret den 21 mars berättar JSC:s experter om nyheter i Teams och öppnar upp för frågor från deltagarna.

>>Mer information och anmälan

x