Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt

Hela ditt kontor, där du är. Alltid tillgängligt. Office 365 är en molnbaserad tjänst som tillhandahålls av Microsoft. Tjänsten sammanför kraften i Office med avancerad e-post, dokumentdelning, snabbmeddelande och videokonferenser för att ge dig åtkomst till det du behöver oavsett var du är och på alla typer av enheter - datorer, smartphones och surfplattor.

 

Office 365 experter

Vi på JSC har varit med från början , och som en av de absolut första i Sverige att erbjuda Office 365 har vi byggt på oss djup kunskap i hur våra kunder bäst kan nyttja möjligheterna. Det är lätt att se alla möjligheterna som Office 365 i allmänhet, och SharePoint Online i synnerhet, kan ge ett företag - hemlighet att välja ut i vilken ordning allt ska implementeras så att medarbetarna hamnar i fokus i förändringen.
Det är vi på JSC experter på.
 

Arbeta tillsammans

Ha effektiva onlinemöten med HD-videokonferenser, skärmdelning och anteckningar i realtid för flera parter. Skapa en brevlåda på en webbplats för åtkomst till teamkommunikation och dokument direkt från Outlook. Dela dokument direkt från OneDrive för företag eller SharePoint team-webbplatser. Använd Yammer som kanal för intern information och diskussioner.

 

Exempel på andra funktioner vi byggt i SharePoint

  • Intranät med ”nyckelfärdiga mallar”
  • Ersätta lagring av dokument på filserver
  • Skapa och lagra avtal och offerter
  • Centralisera administration och uppdatering av blanketter och mallar
  •  ISO-system (dokumenthantering mm.)
  •  Projektarbetsytor med såväl interna som externa användare.
  •  Hantera planering av service för maskiner och resurser.
  •  Ärende- och avvikelsehantering för t ex supportärenden.
  •  Resursbokningssystem och kalendrar

 

SharePoint Baspaket

Vi erbjuder en färdig lösning för företaget att komma igång med SharePoint/Office 365. Baspaketet innehåller dokumenthantering, meddelandehantering, bildbank och uppgiftshantering. Detta lägger grunden till en väl fungerande SharePoint-plattform med mycket funktionalitet till en fast kostnad.

JSC Koll - Ledningssystem

JSC Koll är ett ledningssystem i Office 365 som ger dig smidig tillgång till rätt information var du än befinner dig. Allt smidigt paketerat till en fast kostnad per månad. Undersökningar har gjorts som visar att hälften av kontorsanställda lägger över 10 timmar i månaden på att leta efter information. Med JSC Koll får du ordning på dokument, flöden och processer och sparar tid till det som är viktigt.

Läs mer

Besöksapp

Att som organisation få sina besökare att känna sig välkomna är viktigt. Att samtidigt få administrationen kring besökshantering att fungera smidigt kan likväl vara en utmaning. Med JSC Besöksapp får företag och organisationer en modern lösning för hantering av sina besök samt ett modernt sätt att ta emot och registrera sina gäster.

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer! Vi bjuder gärna på en kopp kaffe på JSC eller sätter upp ett videomöte för en fortsatt diskussion.

 
Fredrik Lindeberg
Dan Jacobsen