JSC Teams Room - Smartare och enklare möten som tjänst

I vårt nya arbetsliv och med dagens moderna arbetssätt så har vi behov av att optimera vår tid. Ett sätt att göra det på är att ha effektiva digitala möten. Genom att ha digitala möten kan vi spara både tid, pengar, vår miljö och samtidigt minska stressen för våra medarbetare. Dessutom upplevs du och ditt företag som en modern, effektiv och smart samarbetspartner och arbetsgivare. 
Ett digitalt möte ska vara enkelt och tekniken ska fungera direkt på plats. När du kommer till mötesrummet ska du inte behöva börja med att leta utrustning eller lägga tid på att koppla in tekniken. Med JSC Teams Room gör du ett enkelt klick på en touchskärm och sedan är du igång. I mötet går det sedan lägga till nya deltagare, dela presentationer och innehåll på enkelt sätt.
JSC Teams Room ger enkla möten som tjänst till en fast månadskostnad. Ett förändrat mötesbeteende och arbetssätt som du snabbt kan räkna hem både i tid och pengar.
 

I tjänsten ingår följande

  • Konfiguration av produktpaket. Produktpaketet består av en Teamsenhet, en kamera och en ljudenhet.
  • Kom-igång-hjälp
  • Support för alla användare helgfria vardagar kl. 07.00 – 17.00

Förutsättningar:

  • Office 365 med Teams for Business-licens
  • Bildskärm eller projektor

 

 

Nyfiken?

Välkommen att kontakta oss för att boka in en demostration. Vi berättar gärna mer och visar lösningen "live" i ett av våra egna konferensrum.

 
Nicklas Friman
Niklas Swanberg
Försäljningsansvarig
0380-55 65 12
Skicka E-post

Johan Friman