MIVoice MX-ONE

MiVoice MX-ONE är en modern telefonilösning som är byggd med flexibilitet för att kunna skräddarsys efter företagets och användarnas behov.  Lösningen uppfyller kraven hos många branscher och kunder när det gäller kommunikation och applikationer. Röst, video, och data kan samköras i ett enda publikt, privat, fast eller mobilnät. Dessutom stödjer MiVoice MX-ONE standardprotokoll som SIP och kan integreras med Microsoft Skype for business. Mitel MiVoice MX-ONE består av en telefoniserver, själva motorn IP-växeln och Media Gateways som enkelt kan integreras med den redan befintliga IT-miljön.
MiVoice MX-ONE
MITEL MiVoice MX-ONE telefonisystem består av en telefoniserver, själva motorn i IP-växeln och media gateways som enkelt kan integreras med den existerande IT-miljön. Röst, data, video och applikationer kan samköras i ett enda publikt, privat, fast eller mobilnät. Dessutom stödjer MiVoice MX-ONE standardprotokoll som SIP och kan integreras med Microsoft Skype for business.
  • Byggd som en öppen infrastruktur med flera alternativ
  • 50 000 användare per system och flera system kan samverka
  • Flexibla lösningar för olika användarprofiler och branscher
  • Integreration med Mitel Solidus eCare mulitmediekontaktcenter
  • Skalbar investering
  • Omfattande kommunikationsverktygslåda för kontaktcenter, telefonist och professionellt samarbete

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer! Vi bjuder gärna på en kopp kaffe på JSC eller sätter upp ett videomöte för en fortsatt diskussion.

 
Nicklas Friman
Johan Friman
Magnus Johansson
Kim Nyhlén