upplevelserum png

Upplevelserum

Upplevelserum JSC låter dig utforska möjligheterna med att samarbeta, kommunicera och dela dokument smartare och smidigare än någonsin tidigare.

Kläm och känn

Tillsammans med dina kollegor testar du på Microsofts verktyg för samarbete och kommunikation.

Konsultation

Efter tre timmars handledd testverkstad ger vi er en nittio minuters skräddarsydd konsultation för din verksamhet.

All-inclusive

Kom till ett dukat bord med alla de program och hårdvara som behövs för att själva uppleva kraften i Microsoft 365. Givetvis ingår lunch och fika.

I JSC:s upplevelserum handleds du och dina kollegor av vår expert för att utforska möjligheterna med att samarbeta, kommunicera och dela dokument smartare och smidigare än någonsin tidigare. Använd vårt upplevelserum som en språngbräda in i er digitalisering!
Rebecca Jernberg

Rebecca Jernberg

IT-projektledare

rebecca.jernberg@jsc.se
0380 – 55 65 61

upplevelserum
upplevelserum png

Upplevelserum ger dig inblick i möjligheterna med Microsoft 365

I JSC:s upplevelserum kommer du och kollegorna till ett dukat bord med alla de program och hårdvara som behövs för att själva uppleva kraften i Microsoft 365. Handledda av JSC:s expert utforskar ni möjligheterna med att samarbeta, kommunicera och dela dokument smartare och smidigare än någonsin tidigare. Använd vårt upplevelserum som en språngbräda in i er digitalisering – det skapar tid för er att ägna er åt det som är viktigast i er verksamhet!

Den digitala revolutionen är minst lika omfattande som den industriella revolutionen. Ny teknik gör det möjligt för oss att arbeta tillsammans, oavsett var vi befinner oss. Men det räcker inte att ha tillgång till verktygen – vi måste också lära oss hur vi använder dem på bästa möjliga sätt. Ibland innebär det helt nya förhållningssätt och tankebanor. Hur sprider man information i organisationen på bästa sätt? Vilka har tillgång till vilken information? Hur gör vi för att undvika dussintals olika versioner av samma dokument? Hur kommunicerar och samarbetar vi på ett sätt som gör att vi slipper dränkas av mail och lägga oändliga timmar på att leta efter information? Det är viktigt att tänka på dessa frågor, men du behöver inte uppfinna hjulet på nytt – Microsoft har utvecklat de i särklass bästa verktygen för att arbeta och samarbeta i den digitala tidsåldern. Tillsammans med oss kan du lära dig att utnyttja dem på ett sätt som passar din organisation bäst!

Hur funkar det?

Vi träffas kl. 09.00 i JSC:s lokaler för en introduktion. Därefter hjälper vi er igång med att laborera i vårt upplevelserum: vi visar er programmen, hur de fungerar och hur just ni i er organisation kan använda dem för er verksamhet. Genom olika övningar och fritt utforskande lär du dig snabbt att navigera i de miljöer som en modern arbetsplats. Vi håller på i tre timmar, givetvis med stora mängder fika. Även lunch ingår. Efter lunch får ni nittio minuters konsultation av oss, där vi specifikt diskuterar er verksamhet och vilka möjligheter och utmaningar ni står inför. Vi utlovar många aha-upplevelser!

Detta ingår
  • 3 timmar i upplevelserummet
  • Utrustning, programvara etc. ingår
  • Inspiration, råd och tips för smarta samarbetslösningar
  • 1,5 timmes skräddarsydd konsultation för din verksamhet
  • Fika
  • Lunch

Kunder om våra tjänster

Utbildning: To Do

Välkommen till en snabbkurs i verktyget To Do! To Do är en app som gör det enkelt för användare att planera och hantera sin vardag genom så kallade att göra-listor. En lista med viktiga saker att komma ihåg utan att du behöver göra en kalenderbokning för. Att...

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar