Nätverk

Nätverk

Vi ser till att du har ett säkert, uppdaterat och bevakat nätverk med full fjärrsupport till en fast månadskostnad – med utrustning från Cisco Meraki. 

Fast månadskostnad

Inga investeringskostnader, inga oväntade utgifter.

Allt ingår

Vi står för utrustning, installation, administration och support.

Omvärldsbevakning

Vi håller koll på hårdvara och mjukvara för bästa säkerhet, tillgänglighet och prestanda.

Med nätverk från JSC it-partner har du en säker och trygg helhetslösning för hela arbetsplatsen. Vi övervakar ständigt nätverket för att kunna hitta och snabbt åtgärda fel. Med vår molnbaserade administration kan vi hantera eventuellt uppkomna fel med hjälp av inbyggd loggning. Förändringar i nätverksmiljön, som annars riskerar att vara oförutsägbara, svåröverskådliga och riskfyllda, löses på ett tryggt och enkelt sätt. Oavsett vilken av våra lösningar du väljer kan du räkna med högsta möjliga kompetens och erfarenhet inom nätverk. Alltid med högkvalitativ hårdvara från Cisco Meraki.

Niklas Swanberg

Niklas Swanberg

Säljansvarig

trådlöst nätverk
Nätverk

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en förutsättningslös dialog!

“Vårt område är stort, cirka 18 hektar industrimark. Tidigare var varje truck tvungen att åka upp till kontoret för att hämta information. Nu har vi wifi på hela området och via sina truckdatorer kan våra medarbetare få information från kontoret var de än befinner sig. Detta är A och O för att kunna tillhandahålla våra tjänster.”

Ulrik Lindgren

VD, Ingarp Träskydd

Maximera åtkomsten

Vi hjälper dig att välja den lösning som passar just er verksamhet bäst. Nedanstående tre tjänster utgör en oumbärlig grund för ett fungerande och säkert nätverk. Du kan välja att använda alla tre eller bara en av dem, beroende på er befintliga nätverksmiljö.

Med Trådlöst nätverk som tjänst möjliggör vi ett säkert och mobilt arbetssätt med intern åtkomst och gästnätverk för besökare till en fast månadskostnad. JSC står för utrustning, installation, administration och support. Tjänsten finns i fem versioner med hög säkerhet och åtkomst både inomhus och utomhus.

Med Brandvägg som tjänst får du till ett fast månadspris ett skydd mot dataintrång, antingen via vår centrala brandväggslösning eller genom en egen, dedikerad brandvägg. Oavsett vad som passar er organisation bäst ansvarar vi för konfiguration, övervakning, åtgärder, administration och support.

Switch

Med Switch som tjänst administreras samtliga switchar i samma gränssnitt. Tillsammans med Brandvägg och Trådlöst nätverk utgör Switch som tjänst en självklar grund för ett stabilt, säkert och välfungerande nätverk.

Detta ingår i samtliga tjänster
  • Hårdvara
  • Support för hos er namngivna personer
  • Övervakning utförd av JSC:s helpdesk-personal som tidigt kan upptäcka fel, analysera och påbörja åtgärder
  • Enklare förändringar av konfiguration
  • Backup av konfiguration
  • Omvärldsbevakning avseende hårdvara och/eller mjukvaruversioner samt förslag till uppgraderingar för att underhålla säkerhet, tillgänglighet och prestanda
  • Mjukvaruuppgraderingar
  • Årlig genomgång av statistik för att optimera och stärka nätverket

Kunder om våra tjänster

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar