5 tips för dig som ska införa

Ledningssystem

Tips ledningssystem

Tips ledningssystem: läs vår broschyr

Att ha koll på flöden och processer, ISO, styrande dokument och godkännanden skapar tid till det som är viktigt i organisationen. I den här guiden ger vi 5 tips som är värdefulla att ha med er när ni inleder arbetet med ett nytt ledningssystem. För att få tillgång till den ber vi dig att ange din e-postadress så sänds den per automatik till dig.

Genom att fylla i din adress ger du oss även möjlighet att skicka dig fler tips och erbjudanden gällande det digitala arbetslivet. Du kan givetvis närsomhelst avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avregistrera” i mailet. Vi hoppas att du finner våra råd användbara!

Det här är JSC: Ledningssystem och mycket mer

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt

Tips Ledningssystem

Vi är en IT-partner i Småland med stort fokus på våra grundvärderingar – kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vår drivkraft är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma med rätt IT-stöd.
JSC har vuxit sakta och säkert, med en tydlig värdegrund närmast hjärtat. Det aktivitetsbaserade kontoret i Nässjö är vår mötesplats och navet mitt bland våra kunder från Nässjö, Jönköping, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Tranås och övriga Sverige.

Tips Ledningssystem

Vi har tagit fram ett antal verksamhetsappar som blivit mycket populära, däribland Koll 365 Ledningssystem – ett ledningssystem som mycket väl kan vara Sveriges enklaste (kolla in det här).

JSC har mottagit utmärkelser som Årets Gasell, Årets Företagare och Årets Molnpartner Microsoft. Sex år i rad har vi varit med på Great Place To Works topplista över “Sveriges Bästa Arbetsplatser“​ och 2017 fick vi även plats bland top 50 av Europas Bästa Arbetsplatser. Vi är drygt 70 anställda, har en årlig omsättning (verksamhetsåret 21/22) på 138 mkr med god lönsamhet och innehar AAA-rating.

Kunskap

Vi ska alltid ligga i teknikens framkant och vara tekniska experter med djup kunskap. Det är dock kunskapen om våra kunders verksamhet och behov som gör det möjligt att använda denna tekniska kunskap till lyckade it-funktioner.

Ärlighet

Detta är vår viktigaste grundvärdering på JSC. Vi är övertygade om att det går att driva ett framgångsrikt it-företag och samtidigt behålla ärlighet som grundsten. Ärlighet handlar om enkla saker, som att alltid erbjuda våra kunder den lösning vi själva skulle köpa.

Långsiktighet

Vi är övertygade om att långsiktiga relationer ökar lönsamheten för båda parter. På JSC är vi tydliga med att vi kommer vara en aktiv samarbetspartner och inte en passiv leverantör. Vårt uppdrag är att med it-stöd tillföra ökad effektivitet och lönsamhet i kundens verksamhet.

Kunder om våra tjänster

INWIDO OM KOLL 365 LEDNINGSSYSTEM


“Vi sparar tid som vi tidigare lagt på letande”

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Utbildningar