JOBBA PÅ JSC

Vi har modet att säga att medarbetarna är viktigare än kunderna, för vi är övertygade om att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. 

Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst. Att du har stort utrymme att fatta egna beslut betyder dock inte att du står ensam – vår arbetsplats kännetecknas av prestigelös hjälpsamhet. Vi tror nämligen att prestationskrav och medmänsklighet kan – nej, bör – gå hand i hand.

Vill du arbeta med oss? Se våra lediga jobb längre ner på sidan! Vi gillar givetvis också spontanansökningar till jobb@jsc.se

 

Lediga tjänster

Vi söker Supporttekniker till Second Line Support

Vi söker Supporttekniker till Second Line Support

Är du en problemlösare som är hjälpsam, prestigelös och har erfarenhet av datanätteknik eller liknande? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Supporttekniker till vår Second Line Support.

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar