Applicerbar AI

AI & Copilot

Applicerbar AI

Vi hjälper dig att förstå och utnyttja AI:s möjligheter för din organisation.
AI-update för ledningsgruppen

AI-update för ledningsgruppen

2 timmars workshop med lärdomar och testning av AI-verktyg.

AI-update för personalen

AI för medarbetare

Utbildning i Microsoft Copilot och hur du drar nytta av AI i vardagen. 

JSC Labs AI-edition

JSC Labs AI-edition

Strukturerad workshop där ledningsgrupp och beslutsfattare tillsammans skapar idéer för hur man konkret skulle kunna testa och experimentera med AI för att skapa värde i verksamheten.

Copilot-workshop för IT-avdelningen

Copilot-Workshop för IT-avdelningen

En halvdags workshop med djupdykning i bland annat förberedelser inom rättigheter, datalagring, oversharing, undersharing, licensiering.

AI utvecklas snabbt och vi är med på resan! Vi erbjuder redan nu stöd för att du ska kunna dra nytta av AI i din verksamhet. De fyra erbjudandena ovan är vad vi rekommenderar som första steg in i utforskandet av AI för organisationen.
Vi anser att det är bäst att börja med ledare och chefer. Att under en AI-update få fakta, inspiration och även testa själv är avgörande för att sedan kunna ta bra beslut hur man ska gå vidare.
Därefter är nästa steg att alla medarbetare får liknande information och inspiration om vad AI kan betyda på arbetsplatsen i en AI-update för personalen.

Vår JSC Labs med AI-fokus är ett bra steg efter AI-update för ledningsgruppen – att påbörja test och experiment för att se hur AI kan ge konkret nytta i din verksamhet och skapa tid för det som är viktigt.

Vi kan också hålla en teknisk workshop med en grupp från er IT-avdelning där vi går igenom hur man blir redo för Copilot och hur det mappar mot sin tekniska infrastruktur.

Petter Jacobs

Petter Jacobs

Affärsarkitekt

petter.jacobs@jsc.se
0380 – 55 65 11

7 minuter AI

Lyssna på vår podd 7 minuter AI

Veckoliga spaningar inom applicerbar AI och ett tidsbesparande tips – som ger dig de 7 minuterna tillbaka. Finns där poddar finns.

>>LYSSNA HÄR

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en förutsättningslös dialog!

Drivkraft i din AI-resa

För många är AI-området nytt och generativ AI har gjort att allt accelererar med en väldig fart. Nya tjänster kommer ut varje vecka och det är svårt att veta vad som skapar värde och vad som är hype. I detta står vi på JSC stabilt då vi i många år levererat inom områden som nu utgör en bas för dagens och framtidens AI-leveranser.

 • Rådgivning och drivkraft för din AI-resa
  Vi guidar dig genom AI-världen och anpassar tekniken till behovet i din verksamhet. Vi är experter på att göra komplex teknik lättillgänglig och praktisk – och inte minst att få det i funktion i verksamhetens vardag. Här stöttar vi även inom policys, etik, synsätt, spelregler etc.
 • Etablera nya arbetssätt med AI-assistans i Microsoft 365
  Upptäck hur generativ AI kan förenkla individens vardag och öka både prestation och välbefinnande. Att med digitala PTs och utbildningar hjälpa medarbetare förenkla sina arbetssätt är vår hemmabana sedan länge. När alla medarbetare framöver får en egen Copilot eller AI-assistent ser vi en enorm potential att göra skillnad genom att hjälpa alla använda detta och förenkla sin vardag dramatiskt.
 • Förenkla och automatisera verksamheten med AI
  Med Azure AI och nya smarta AI-funktioner i Microsoft 365 går det snabbare och blir billigare än nånsin att göra det vi på JSC gjort länge: bygga arbetsflöden och automatiseringar som förenklar verksamheten. Detta gäller både kundunika lösningar och att vi bygger in smarta AI-funktioner i våra egna Koll365-tjänster. Vi hjälper också de kunder som bygger egna externa AI-modeller att integrera dessa i vardagens workflow i Microsoft 365 så att användaren fortsätter arbeta i sin kända miljö.
 • Data, Säkerhet & Governance
  Vi ser till att din data är skyddad och används effektivt i AI-applikationer, alltid med fokus på säkerhet och korrekt hantering. Informationssäkerhet är för oss by design i våra lösningar även här när det är kopplat till hur AI använder organisationsdata, där man behöver säkerställa rättigheter för att undvika oversharing och undersharing m.m. Tillsammans med vårt IT-säkerhetsteam som utvecklar IT-säkerhet för ditt företag (jsc.se) har vi djup kompetens inom detta grundläggande perspektiv.

Kunder om våra tjänster

BESLAG & METALL OM JSC:S BESÖKSAPP


“Vi sparar tid för vår kontorspersonal”