Växellösning

VÄXELLÖSNING

Vi hjälper er med er växellösning, oavsett hur era behov ser ut – och vi erbjuder alltid det som vi själva skulle ha valt i er sits. IT och telefoni är inte längre två skilda områden. Ta klivet in i framtiden med smartare kommunikation i någon av våra växellösningar.

Telefonväxel

Koll 365 Telefoni

Unik växellösning med operatör och leverantör i ett.

Teamstelefoni

Intelligent kommunikation
med Teamstelefoni

SwitchOne

Komplett och användarvänlig operatörsoberoende växel.

Växellösning

Växellösning för alla kommunikationsbehov

Vi sätter alltid handhavandet och funktionaliteten framför teknik – de växellösningar vi föreslår är alltid anpassade efter era behov. Idag kan vi integrera all telefoni i Microsoft Teams, vilket ger en fantastisk upplevelse där företagets hela kommunikation samlas på en och samma plattform. Vi levererar även mer traditionella växellösningar och kan dessutom handha hela er mobila telefonmiljö till ett fast månadspris med vårt erbjudande Mobil som Tjänst. Det ger ökad säkerhet och dessutom avlastar ni personal som idag administrerar mobiltelefoner. Med vår mångåriga erfarenhet inom telefoni och IT är inga behov främmande för oss – hör av dig för att diskutera framtidens kommunikationsmöjligheter, vi hittar den växellösning som passar just dig.

Johan Friman

Johan Friman

Kundansvarig

johan.friman@jsc.se
0380 – 55 65 77

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en dialog!

Växellösning med omsorg

I över trettio års tid har vi levererat telefoni som legat i framkant gällande såväl teknologi som användarvänlighet, först under namnet SwitchCom och sedermera under JSC it-partners flagg. I och med att gränsen mellan IT och telefoni alltmer suddas ut var det naturligt att slå våra kloka huvuden ihop: IT-huvudet och telefonihuvudet. Sedan 2015 har alltså JSC varit leverantör av telefoni, vilket lett till starka synergieffekter: det är i mötet mellan molnlösningar och telefoni som en ny sorts magi uppstår. 

Under hela vår resa har vi fått bevittna – och vara del av – en kontinuerlig utveckling av lösningar för att möta olika företags behov av kommunikation. Vare sig det gäller DECT-telefoner på byggarbetsplatsen eller komplexa digitala växellösningar för tjänsteföretaget är vår målsättning att göra er vardag enklare genom smidiga och begripliga system. Beroende på vilka behov du som kund har, anpassar vi vår växellösning: för dig som vill ha en operatörsoberoende växellösning är SwitchOne ett klokt val. För dig som vill integrera all telefoni i Microsoft 365 och ha full koll med oöverträffad funktionalitet, rekommenderar vi vår telefonväxel Koll 365 Telefoni.

Samtliga av våra växellösningar är molnbaserade, vilket innebär att du kan hantera allting online och platsoberoende. Med andra ord kan du nyttja växellösningen från vilken enhet som helst, var som helst i världen. Detta möjliggör större flexibilitet, mobila medarbetare, och bättre service till era kunder. Med vår telefonväxel kan du enkelt skala upp eller ner efter behov, lägga till eller ta bort funktioner, och anpassa lösningen till olika situationer.

Växellösning: Vanliga frågor och svar

Vilka växellösningar erbjuder ni?

Vi har tre olika växellösningar, anpassade för skiftande behov. Om du vill ha en operatörsoberoende växellösning är SwitchOne ett klokt val. I Koll 365 Telefoni integrerar vi all telefoni i Microsoft 365. Vi erbjuder även växellösning helt baserad på Microsoft Teams

Vad är skillnaden mellan SwitchOne och Koll 365 Telefoni?

SwitchOne är en operatörsoberoende växellösning som ger dig full kontroll över din telefoni. Du kan välja den operatör som passar dig bäst och byta när du vill. Du kan också anpassa din växel efter dina önskemål och behov. SwitchOne är en enkel och smart växellösning som passar alla typer av företag. Koll 365 Telefoni är en lösning som integrerar all telefoni i Microsoft 365, med större möjlighet till självadministration.

Vilka är fördelarna med molnbaserade växellösningar?

Det finns flera fördelar med molnbaserade växellösningar. Inte minst flexibilitet, trygghet och kostnadseffektivitet - du kan enkelt skala upp eller ner antalet användare efter behov, och du har kontinuerlig tillgång till de senaste funktionerna.

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”

Vårt erbjudande

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt 

Välj rätt IT-stöd

Vi hjälper dig analysera vilket behov din organisation har vad gäller IT idag och i framtiden, och rekommenderar det som vi, om vi hade suttit på din stol, hade köpt själva.

Förenkla för verksamheten

Med vårt koncept Koll 365 får du struktur och ett ramverk för samarbete och dokumenthantering i Office 365.

Förenkla för individen

När era medarbetare mår bra och presterar – då mår företaget bra och presterar. Därför har vi tagit fram tjänster som på individnivå hjälper era medarbetare att uppleva, inspireras och lära sig att använda moderna arbetsverktyg och arbetssätt.