Arbetsplats som tjänst
MODERN ARBETSPLATS

Arbetsplats som tjänst

Skapa tid till det som är viktigt med vår arbetsplats som tjänst: säkra, uppdaterade datorer och obegränsad fjärrsupport till ett fast månadspris!

Fast månadskostnad

Alltid fungerande datorer till fast månadskostnad. Inga investeringskostnader, inga oväntade utgifter.

Hög säkerhet

Fullt uppdaterade, centralt hanterade datorer + förstärkt skydd av inloggning.

Obegränsad support

För samtliga enheter ger vi obegränsad fjärrsupport.

Vad är arbetsplats som tjänst?

Med JSC Modern Arbetsplats ser vi till att ni alltid har fungerande hårdvara och den senaste versionen av Windows och Office. Med obegränsad fjärrsupport behöver inte oroa er för oväntade kostnader – istället betalar ni en fast månadskostnad. En arbetsplats som tjänst, helt enkelt.

Niklas Swanberg

Niklas Swanberg

Försäljningsansvarig

niklas.swanberg@jsc.se
0380 – 55 65 12

arbetsplats som tjänst

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en förutsättningslös dialog!

Därför ska du välja JSC:s Arbetsplats som tjänst

Många företag lägger mycket tid och resurser på att med jämna mellanrum investera i nya datorer – och sedan ytterligare resurser på att hålla dem uppdaterade och säkra, innan det återigen är dags att köpa in datorer. Därför har vi tagit fram Modern Arbetsplats – en arbetsplats som tjänst där ni till en månadskostnad alltid har fungerande datorer till arbetsplatsen. Vi har lång erfarenhet av att förse kunder med hårdvara och mjukvara – bland annat är vi guldpartners med HP och är direktleverantörer av Microsoft 365-licenser.

Alla Microsoftlicenser som ingår hanteras centralt och ligger på månadsprenumeration. Det innebär att ni genom Arbetsplats som tjänst får full kontroll över vilka licenser ni har och att ni inte behöver vara över- eller underlicensierade till följd av till exempel förändringar i personalstyrkan. Ni betalar med andra ord för exakt det ni använder, varken mer eller mindre.

Genom att hålla era datorer fullt uppdaterade och genom att förbättra skyddet av era inloggningsuppgifter, skyddas er verksamhet från många av de hot vi ser idag. I kombination med antivirus, multifaktorsautentisering och klientövervakning är JSC Modern Arbetsplats en säker plattform för era klientdatorer. Har ni behov av utökad säkerhet kan tjänsten skräddarsys för att möta dessa.

Vanliga frågor och svar om Arbetsplats som tjänst

Vad är Arbetsplats som tjänst?

Arbetsplats som tjänst är en lösning från JSC som syftar till att erbjuda säkra, uppdaterade datorer och obegränsad fjärrsupport till ett fast månadspris. Målet är att spara tid och resurser för företag genom att hantera datorutrustning och licenser på ett effektivt sätt samt erbjuda rätt säkerhetslösningar.

Vad ingår?

Följande ingår i tjänsten:
• Licenser för Microsoft 365 (F1, F3 Business, E3 eller E5)
• PC-hårdvara som exempelvis HP EliteBook och ProDesk
• Fullt stöd för både personliga och delade datorer
• Allriskförsäkring för olyckor, stöld, brand och vattenskador
• Grundinstallation av Windows 11, Office365 samt era egna paketerade applikationer
• Central managering (Övervakning, larmhantering, uppdateringar, inventering)
• Konfiguration och övervakning av säkerhet (säkerhetsuppdateringar och hårddiskkryptering, multifaktorautentisering)
• Användarhantering (uppläggning/borttagning, rättigheter)
• Obegränsad fjärrsupport för samtliga enheter
• Självbetjäning av lösenordsåterställning

Hur betalar man för Arbetsplats som tjänst?

Du betalar ett fast månadspris för tjänsten, vilket innebär att du alltid får exakt det du behöver, varken mer eller mindre. Det ger dig möjlighet att justera din prenumeration efter förändringar i personalstyrkan, utan att vara över- eller underlicensierad.

Hur förbättrar det säkerheten för mitt företag?

Arbetsplats som tjänst håller datorerna fullt uppdaterade och förbättrar skyddet av inloggningsuppgifter. I kombination med antivirus, multifaktorsautentisering och klientövervakning blir er arbetsplats en säker plattform för klientdatorer. Om ni har ökat behov av säkerhet kan tjänsten skräddarsys för att möta dessa krav.

Hur hjälper tjänsten mitt företag att spara tid och resurser?

Genom att erbjuda en centraliserad hantering av datorutrustning, licenser, säkerhet och support kan Arbetsplats som tjänst hjälpa företag att minska den tid och de resurser som krävs för att hantera IT-infrastrukturen. Detta ger personalen mer tid att fokusera på företagets mål och strategi.

Vilka typer av datorer erbjuds inom ramen för tjänsten?

JSC erbjuder PC-hårdvara från välkända tillverkare, till exempel HP EliteBook och ProDesk. Dessa datorer är anpassade för att passa olika arbetsuppgifter och behov.

Kunder om våra tjänster

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”