molntjänster

DRIFT & MOLNTJÄNSTER

Molntjänster av högsta klass: vi erbjuder drift av hela eller delar av er IT, såväl i vårt eget moln som via Microsoft Azure.

JSC Cloud

Microsoft Cloud

Molnkoll –  “Din guide bland molnen med fötterna på jorden”

Är ni i startgroparna för att inleda er molnresa? Med vår tjänst Molnkoll bistår vi er med den kunskap som behövs för att fatta alla de rätta besluten. Molnkoll bygger på Microsofts ramverk “Cloud Adoption Framework”, för att nyttja styrkan i Microsofts expertis och erfarenhet – men med en distinkt JSC-touch anpassad till våra kunders förhållanden.  

Koll på molntjänster

Vi på JSC har lång erfarenhet av att jobba med molntjänster. Bland annat har vi varit utsedda till årets Cloudpartner av Microsoft. Med våra tjänster inom support, övervakning och rådgivning tar vi hela ansvaret för din IT – oavsett om kraften levereras från våra serverhallar eller från Microsoft Azure.

Med våra drifttjänster ser vi till att de funktioner som krävs för er verksamhet är tillgängliga, och underhåller dem för att minimera störningar och säkerställa en mycket hög säkerhetsnivå. Våra certifierade arkitekter har spetskompetens inom Microsoft Azure och ser till att förse er med lösningar som lever upp till era krav. Vi hjälper er att välja rätt tjänst och föreslår alltid det erbjudande som vi skulle ha valt om vi vore i er sits. Tveka inte att höra av er om ni har funderingar så kan vi ta ett förutsättningslöst samtal om en möjlig väg framåt.

Niklas Swanberg

Niklas Swanberg

Försäljningsansvarig

niklas.swanberg@jsc.se
0380 – 55 65 12

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en dialog!

En kreativ, långsiktig molnpartner

Vi må ha huvudet bland molnen, men våra fötter är fast grundade på jorden. Vi vet att det viktigaste för dig som kund är att driften helt enkelt ska fungera problemfritt – hur det ser ut ”under huven” spelar för många kunder ingen större roll. Vi rör oss sömlöst mellan lösningar i Microsoft Azure och i våra egna serverhallar med flexibla avtal där du inte betalar för mer än du använder. En väg in är allt som krävs, sedan guidar vi dig rätt.

För oss är en leverans mer än bara en transaktion. Vi eftersträvar en nära relation med våra kunder och erbjuder ett långsiktigt iterativt arbetssätt med kontinuerlig utveckling. Efter en inledande workshop där vi identifierar era behov, tar vi avstamp in i er molnresa där vi har en rådgivande och supporterande roll.

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”

Vårt erbjudande

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt 

Välj rätt IT-stöd

Vi hjälper dig analysera vilket behov din organisation har vad gäller IT idag och i framtiden, och rekommenderar det som vi, om vi hade suttit på din stol, hade köpt själva.

Förenkla för verksamheten

Med vårt koncept Koll 365 får du struktur och ett ramverk för samarbete och dokumenthantering i Office 365.

Förenkla för individen

När era medarbetare mår bra och presterar – då mår företaget bra och presterar. Därför har vi tagit fram tjänster som på individnivå hjälper era medarbetare att uppleva, inspireras och lära sig att använda moderna arbetsverktyg och arbetssätt.

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar