Kunder om JSC:s tjänster

Kunder berättar om effekten av JSC:s tjänster på deras verksamhet.

Erikshjälpen

Erikshjälpen - för barnen och världen de drömmer om

Erikshjälpens berättelse – från den blödarsjuke pojken Erik Nilssons engagemang i att uppmuntra andra sjuka barn, till livsomvandlande insatser för barn världen över – kräver ingen fantasi eller krystade värdeord.

LÄS ARTIKELN

TMG och JSC – en tjugoårig kärlekshistoria

Taberg Media Group har en speciell plats i JSC:s hjärta. De var en av de första kunder som JSC hade och förblir idag en stor och viktig kund. Vi tog en fika med Micke Lind och Morgan Abrahamsson och pratade tryckerihistoria, IT och samarbete.

LÄS ARTIKELN

Industrilås

Industrilås – högteknologi, socialt ansvar och tillväxt

Vi gjorde ett nedslag hos en av våra viktigaste kunder, Industrilås, och samtalade om IT, socialt arbete och om resan från ett litet till ett världsomfattande företag.

LÄS ARTIKELN

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv behöver knappast någon närmare presentation. Varumärket har blivit synonymt med skandinavisk kvalitet sedan starten för nästan hundra år sedan och levererar ett flexibelt sortiment av kök, badrum och förvaring. Till skillnad från många andra företag med...

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

“Det är väldigt smidigt att ha med JSC att göra och det är väldigt tacksamt eftersom JSC har mycket mer att erbjuda än bara traditionell IT.”