IT-support JSC

0380-55 65 02  • support@jsc.se

Vi vill ge dig Sveriges bästa IT-support genom snabb hantering, ett trevligt bemötande och djup kunskap!

IT-support för er trygghet

Vi vet att IT och telefoni är viktiga delar i din dagliga verksamhet. De måste fungera varje dag och tillsammans med våra kunder vill vi jobba proaktivt för att det ska uppfyllas. Om det ändå blir problem har vi därför ett stort gäng som jobbar för att du som kund ska få bästa bemötande och snabb hjälp av vår IT-support. Med ett supportavtal med oss säkrar du din tillgång till hjälp och vilka svarstider som du kan förvänta dig. Testa oss gärna eller hör av dig om du har mer frågor kring våra upplägg!

Patrik Roos

Patrik Roos

Supportansvarig

patrik.roos@jsc.se
0380 – 55 65 02

IT-support
IT-support

IT-support med bredd och djup

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande IT-support som är tillgänglig för dig när du behöver den som mest. Vi tror att kundnöjdhet är nyckeln till vår framgång, och därför gör vi allt vi kan för att säkerställa att du har den bästa möjliga upplevelsen av vår IT-support.

Vår mångåriga erfarenhet har gett oss en djup förståelse för de tekniska problem som kan uppstå på olika arbetsplatser. Vi har också utvecklat en bred kunskap om olika teknologier, program och system som används i olika branscher. Denna kunskap och erfarenhet gör det möjligt för oss att snabbt identifiera problem och hitta lösningar på ett effektivt sätt.

Eftersom vi är en helhetsleverantör inom IT, har vi en stark insikt i hur alla delar av IT-systemet samverkar. Vår breda portfölj av tjänster, inom allt från nätverk och IT-säkerhet till spetskunskap inom Microsoft 365 och telefonväxel, gör det möjligt för oss att ge er bästa möjliga IT-support i just er situation. IT-support med bredd och djup, helt enkelt.

Vi som jobbar här