VÄLJ RÄTT IT-STÖD

Vår roll är att hjälpa dig analysera vilket behov din organisation har vad gäller IT idag och i framtiden, och att sedan rekommendera det som vi, om vi hade suttit på din stol, hade köpt själva.
modern arbetsplats

MODERN ARBETSPLATS

Förse kontoret med rätt utrustning till fast månadskostnad.

DRIFT & MOLNTJÄNSTER

Molntjänster av högsta klass, i vårt eget moln och via Microsoft Azure.

telefoni

TELEFONI

Telefoni för alla kommunikationsbehov – växeltelefoni, mobilt, Teams.

SÄKERHET

Säkerhet för er IT-miljö, information och medarbetare!

LICENSER & HÅRDVARA

Med vår specialistkompetens och personliga bemötande hjälper vi dig välja rätt produkter till rätt pris.

it-stöd

Hur väljer du rätt IT-stöd?

Inom vårt erbjudande finner du allt du behöver för att ge din verksamhet rätt IT-stöd. Här kan du förse ditt kontor och dina medarbetare med rätt utrustning till ett fast månadspris via vårt koncept Modern Arbetsplats. Vi erbjuder även vår experthjälp för drift – i vårt eget partnermoln eller i Microsofts publika moln – och vi tillhandahåller givetvis allt du behöver för att kommunikationen via telefoni ska fungera på ett optimalt sätt, vare sig det handlar om mobiltelefoni eller telefonväxel. Vi har specialistkompetens på bland annat Microsoft, HP, HPE, Cisco och Meraki. Vi ser också till helheten när det gäller er säkerhet genom att analysera och implementera lämpliga åtgärder efter ert behov. Svårt att välja? Hör av dig till oss så hjälper vi dig till rätta!

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”

Vårt erbjudande
Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt!

Välj rätt IT-stöd

Vi hjälper dig analysera vilket behov din organisation har vad gäller IT idag och i framtiden, och rekommenderar det som vi, om vi hade suttit på din stol, hade köpt själva.

Förenkla för verksamheten

Med vårt koncept Koll 365 får du struktur och ett ramverk för samarbete och dokumenthantering i Office 365.

Förenkla för individen

När era medarbetare mår bra och presterar – då mår företaget bra och presterar. Därför har vi tagit fram tjänster som på individnivå hjälper era medarbetare att uppleva, inspireras och lära sig att använda moderna arbetsverktyg och arbetssätt.