Power BI
Beslutsstöd

Power BI

Underlätta beslutsfattande med Power BI: anpassa och integrera data på ett säkert sätt, och skapa insikter som driver affärsresultat.

Skapa tid

Automatisk rapportering och KPI:er.

Nya insikter

Samkör datakällor och tydliggör trender

Agera snabbare

Med överblick i realtid kan ni agera snabbare.

Power BI – beslutsstöd för alla

Ett robust beslutsstöd är inte längre bara till för de allra största företagen. Med Power BI har alla företag tillgång till ett kostnadseffektivt, skalbart och lättanvänt verktyg för att hantera data, skapa insikter och fatta informerade beslut. Med djup kunskap och erfarenhet inom Power BI hjälper vi er få koll på er data så att ni kan fatta klokast möjliga beslut i er verksamhet.

Jonas Abrahamsson

Jonas Abrahamsson

Power BI-konsult

jonas.abrahamsson@jsc.se
0380 – 55 65 20

Power BI
Power BI

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en dialog!

Power BI: kom igång snabbt med rapporter

Power BI är den ledande affärsanalysplattformen från Microsoft som gör det enklare för företag att förstå och analysera sina data. Med detta verktyg kan du skapa interaktiva rapporter, visualiseringar och dashboards som ger en djupare förståelse för företagets prestationer och eventuella brister. Du behöver inte längre vänta till kvartalsrapporten för att kunna skönja trender – istället kan du följa ditt bolag i realtid, vilket innebär att du kan agera snabbare.

Skapa engagemang med Power BI

Power BI möjliggör enkel insamling och bearbetning av data från en mängd olika källor. Vi har stor erfarenhet av kopplingar mot affärssystem som Business Central, Jeeves, Monitor, Visma och många fler källor, vilket innebär att du inte behöver spendera tid och resurser på att manuellt samla in data från olika håll. När din data är sammanställd kan man analysera och synliggöra trender och med olika typer av visualiseringar presentera informationen på ett lättförståeligt sätt, som i sin tur skapar engagemang på arbetsplatsen. Power BI ger stora möjligheter att anpassa designen för att matcha din företagsprofil.

Vi på JSC erbjuder både färdiga paketeringar av de vanligaste rapporterna samt skräddarsyr kundunika lösningar. Vi hjälper även till att migrera existerande lösningar från andra system såsom QlikView, eller om ni vill migrera från Power BI Report Server till PowerBI Online.

Power BI gör det möjligt att dela och samarbeta på dashboards och rapporter i realtid med kollegor och externa parter. Du kan enkelt bjuda in personer att titta på dina rapporter och ge dem behörighet att redigera och uppdatera data. Detta gör det möjligt för flera personer att samarbeta på samma rapport samtidigt.

Säkerhet och lagring

I och med att Power BI är en del av Microsoft 365 hamnar all data i din egen miljö och allting hänger ihop på ett sömlöst sätt. Verktyget erbjuder en mängd olika säkerhetsfunktioner som hjälper er att skydda er data och era rapporter, exempelvis via styrning av åtkomsträttigheter.

Vår BI-historia

Vår drivkraft att hjälpa kunder med detta kommer från att vi under en lång tid har använt Power BI internt, och har sett hur stort genomslag och engagemang det gett. Det kändes som ett självklart steg för oss att hjälpa kunder att komma igång med detta då vi tror att det kan hjälpa er att fatta datadrivna beslut som förbättrar er verksamhet. Inte minst känns det roligt att kunna erbjuda även mindre kunder ett enkelt, ekonomiskt hållbart och snabbt sätt att skapa mer tid genom att skräddarsy en lösning som passar era unika behov. En av de många fördelarna med Power BI är att det är skalbart och kan anpassas helt efter företagets storlek och efterfrågan.

Kunder om våra tjänster

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”

Detta är JSC

Kunskap

Vi ska alltid ligga i teknikens framkant och vara tekniska experter med djup kunskap. Det är dock kunskapen om våra kunders verksamhet och behov som gör det möjligt att använda denna tekniska kunskap till lyckade it-funktioner.

Ärlighet

Detta är vår viktigaste grundvärdering på JSC. Vi är övertygade om att det går att driva ett framgångsrikt it-företag och samtidigt behålla ärlighet som grundsten. Ärlighet handlar om enkla saker, som att alltid erbjuda våra kunder den lösning vi själva skulle köpa.

Långsiktighet

Vi är övertygade om att långsiktiga relationer ökar lönsamheten för båda parter. På JSC är vi tydliga med att vi kommer vara en aktiv samarbetspartner och inte en passiv leverantör. Vårt uppdrag är att med it-stöd tillföra ökad effektivitet och lönsamhet i kundens verksamhet.