Förenkla för individen

FÖRENKLA FÖR INDIVIDEN

När era medarbetare mår bra och presterar – då mår företaget bra och presterar. Därför har vi tagit fram tjänster som på individnivå hjälper era medarbetare att uppleva, inspireras och lära sig att använda moderna arbetsverktyg – allt för att främja ett Modernt Arbetssätt.

DIGITAL PT

Digital PT – ta vara på kraften i Microsoft 365 med smartare arbetssätt!

DIGITAL PT FÖR TEAM

Inspiration, kunskap och kontinuerlig coachning för ett smartare digitalt samarbete på din avdelning!

UPPLEVELSERUM

Vårt upplevelserum låter dig utforska möjligheterna med att samarbeta, kommunicera och dela dokument smartare och smidigare än någonsin tidigare.

Så fungerar Modernt Arbetssätt

Många företag har tillgång till funktionerna i Microsoft 365 men utnyttjar inte en bråkdel av möjligheterna. Detta innebär ofta en kostnad i och med att mycket arbetstid läggs på att utföra uppgifter som kan förenklas. Därför erbjuder vi inom ramen för vårt koncept Modernt Arbetssätt olika tjänster där vi på ett individuellt plan bistår er med kunskap, motivation och inspiration i er digitala arbetsmiljö. Låt vår Digitala PT hjälpa er komma i form!

INWIDO OM KOLL 365 LEDNINGSSYSTEM


“Vi sparar tid som vi tidigare lagt på letande”

Vårt erbjudande

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt!

Välj rätt IT-stöd

Vi hjälper dig analysera vilket behov din organisation har vad gäller IT idag och i framtiden, och rekommenderar det som vi, om vi hade suttit på din stol, hade köpt själva.

Förenkla för verksamheten

Med vårt koncept Koll 365 får du struktur och ett ramverk för samarbete och dokumenthantering i Office 365.

Förenkla för individen

När era medarbetare mår bra och presterar – då mår företaget bra och presterar. Därför har vi tagit fram tjänster som på individnivå hjälper era medarbetare att uppleva, inspireras och lära sig att använda moderna arbetsverktyg och arbetssätt.

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Utbildningar