MODERN ARBETSPLATS

Skapa en modern arbetsplats. Vi hjälper dig att förse ditt kontor och dina medarbetare med rätt utrustning till fast månadskostnad – enkelt, snabbt och problemfritt.

Modern arbetsplats dator

Dator

Modern arbetsplats mobil enhet

Mobil enhet

Modern arbetsplats mötesrum

Mötesrum

Modern arbetsplats trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk

Modern arbetsplats brandvägg

Brandvägg

Modern arbetsplats internet fiber

Internet fiber

modern arbetsplats

En komplett, modern arbetsplats till fast pris

Med Modern Arbetsplats får du ett komplett, fungerande kontor med datorer, mobiltelefoner, mötesrum och all IT-funktionalitet du behöver för uppkoppling och säkerhet till ett fast pris. Välj mellan en eller flera av våra tjänster och upplev tryggheten i att låta oss ta hand om er IT-miljö – så att ni får tid över till det som är viktigt för er verksamhet.

Som Microsoft-partner och experter på licenser, hårdvara och telefoni vågar vi säga att vi täcker in hela ert IT-behov för er arbetsplats. Till en fast månadskostnad erbjuder vi säkra, uppdaterade datorer och mobila enheter samt obegränsad fjärrsupport. Med trådlöst nätverk, brandvägg, internet fiber, och vår konferenslösning, löser vi ert tekniska behov för kommunikation och samarbete inom och utom organisationen. Med andra ord – allt som krävs för en modern arbetsplats.

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”

Vårt erbjudande

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt!

it-stöd

Välj rätt IT-stöd

Vi hjälper dig analysera vilket behov din organisation har vad gäller IT idag och i framtiden, och rekommenderar det som vi, om vi hade suttit på din stol, hade köpt själva.

Förenkla för verksamheten

Med vårt koncept Koll 365 får du struktur och ett ramverk för samarbete och dokumenthantering i Office 365.

Förenkla för individen

När era medarbetare mår bra och presterar – då mår företaget bra och presterar. Därför har vi tagit fram tjänster som på individnivå hjälper era medarbetare att uppleva, inspireras och lära sig att använda moderna arbetsverktyg och arbetssätt.