Videokonferenssystem
TEAMS ROOMS

Videokonferenssystem

Videokonferenssystem JSC Teams Rooms: skapa tid till det som är viktigt med smidig, digital mötesteknik till ett fast månadspris!

R

Fast månadskostnad

Inga oförutsedda kostnader, full fjärrsupport och fungerande utrustning.

R

Allt i Microsoft 365

Boka, genomför och följ upp möten – allt hänger ihop i Microsoft 365.

R

Användarvänligt

Gör era digitala möten enklare. Ett enkelt klick på en skärm och sedan är du igång.

Videokonferenssystem med enkelhet

Med vårt videokonferenssystem JSC Teams Rooms skapar ni effektiva hybrida möten och samarbete. Konferenslösningen går att anpassa till såväl traditionella konferensrum för många deltagare, som till mindre samarbetsrum för 2-4 personer – oavsett vilket som passar er bäst är utrustningen lätt att använda. Hör av er till mig så berättar jag mer!

Johan Friman

Johan Friman

Kundansvarig

johan.friman@jsc.se
0380 – 55 65 77

Videokonferenssystem
Videokonferenssystem

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en dialog!

Videokonferenssystem för enkla möten

Det moderna arbetslivet innebär många hybrida möten – en del deltar på plats på kontoret, medan andra ansluter hemifrån. Med vårt videokonferenssystem är det digitala mötet enkelt. När du kommer till mötesrummet behöver du inte börja med att leta utrustning eller lägga tid på att koppla in tekniken. Med JSC Teams Rooms gör du ett enkelt klick på en touchskärm och sedan är du igång. I mötet går det sedan lägga till nya deltagare, dela presentationer och innehåll på enkelt sätt. När du är på språng kan du sömlöst gå över från att delta i mötet över telefon till att ansluta inne i konferensrummet – och vice versa. Ljud- och bildkvaliteten är dessutom mycket hög. Vårt videokonferenssystem hjälper dig att skapa tid till det som är viktigt!

Detta ingår
  • Konfiguration av produktpaket. Produktpaketet består av en Teamsenhet, en kamera och en ljudenhet.
  • Kom igång-hjälp
  • Support för alla användare helgfria vardagar kl. 07.00 – 17.00

Vanliga frågor och svar om Videokonferenssystem

Vad är JSC Teams Rooms?

JSC Teams Rooms är ett videokonferenssystem designat för att göra hybrida möten enklare och mer effektiva. Med möjlighet att anpassa till både stora och små konferensrum, erbjuder systemet enkel och smidig användning för att förbättra samarbete och kommunikation.

Hur fungerar ert videokonferenssystem?

När du kommer till ditt mötesrum behöver du inte leta efter utrustning eller koppla in tekniken. I stället använder du en touchskärm för att enkelt starta mötet med ett klick. Du kan sedan lägga till deltagare, dela presentationer och innehåll, och enkelt växla mellan att delta via telefon och på plats i konferensrummet.

Passar JSC Teams Rooms för alla typer av konferensrum?

Ja! JSC Teams Rooms kan anpassas till både traditionella konferensrum med många deltagare och mindre samarbetsrum för 2-4 personer.

Hur är ljud- och bildkvaliteten?

Ljud- och bildkvaliteten i vårt videokonferenssystem är mycket hög, vilket ger en förstklassig videokonferensupplevelse för alla deltagare.

Kan jag växla mellan att delta i mötet över telefon och att ansluta inne i konferensrummet?

Ja, med JSC Teams Rooms kan du sömlöst gå över från att delta i mötet över telefon till att ansluta inne i konferensrummet – och vice versa.

Hur underlättar JSC Teams Rooms för hybrida möten?

Genom att vara enkelt att använda och anpassa till olika rum, hjälper JSC Teams Rooms till att skapa effektiva hybrida möten där deltagare kan ansluta både på plats på kontoret och hemifrån. Detta underlättar kommunikation och samarbete, oavsett var deltagarna befinner sig.

Hur kan denna konferenslösning hjälpa mig att fokusera på viktigare saker?

JSC Teams Rooms eliminerar behovet av att koppla in och konfigurera tekniken eller leta efter utrustning, vilket sparar tid och låter dig fokusera på mötesinnehållet istället för tekniska problem.

Kunder om våra tjänster

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”