SharePoint-wizard? Levla upp med oss!

SharePoint-wizard? Levla upp med oss!

Levla upp med oss! Vi erbjuder dig som SharePoint-utvecklare en uppgradering av din kunskap till det senaste inom Office365 och Azure i ett av Sveriges vassaste Office365-team!

Vi tror att vi vet vem du är: en erfaren expert inom SharePoint-utveckling som vill nörda in dig på Microsofts molntjänster Office365 och Azure. Hos oss kan du levla upp till att bygga lösningar hands-on med de senaste teknikerna. Inget trampande i gamla hjulspår, bara massor av nya, utmanande utvecklingsuppdrag.

Vi baserar alla nya uppdrag på moderna tjänster och ramverk som Azure Logic Apps, Azure Functions, SharePoint Framework, Teams, med mera. Tillsammans med våra kunder ser vi ett stort värde i att dra nytta av möjligheterna med moderna lösningar och tekniker.

Om JSC

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.

Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst.

Tror du att vi är rätt för varandra? Skicka in din ansökan till oss på jobb@jsc.se

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta PJ Olaison på 0380-55 65 45 / pj.olaison@jsc.se

x