CELLWOOD MACHINERY OM SKRÄDDARSYDD PORTAL

Cellwood Machinery lät JSC bygga en skräddarsydd portal för att ge en helhetsbild över ordrar och annan information. Här är deras upplevelse:

Scenario
Vi använder Microsoft Dynamics NAV som affärssystem, ett system som är bra på att hantera olika ordertyper och ger stora valmöjligheterna att filtrera på specifik information. Men det var svårt att se en helhetsbild för hela företaget gällande vad är det som ska göras idag och vad som ska göras kommande veckor.

Lösning
JSC har tidigare skapat en modul för att läsa ut konstruktionsorder från NAV till SharePoint. Tekniken fanns därför redan och jag har själv erfarenhet från liknande projekt, vilket gjorde att vi kompletterade varandra väldigt bra. Vi försåg JSC med en vision om vad som ska visas, för att sedan lösas tekniskt av JSC. Resultatet blev ”NAV Portalen” där SharePoint visar utvald information från flera sidor samtidigt, i realtid.

Effekt
Med hjälp av portalen minskar vi vårt personberoende, vi har ökat vår leveransprecision och vi sparar tid med såväl färre frågor som en bättre struktur i vardagen.

Läs mer om Cellwood Machinery på deras hemsida.

 


Fler kundcase
På JSC drivs vi av att skapa tid till det som är viktigt. Tillsammans med oss kan du stärka din konkurrenskraft och arbetsmiljö genom att ta del av våra IT-tjänster. Är du nyfiken på JSC och vad vi kan göra för ert företag? Ta del av vårt erbjudande av tjänster eller se fler av våra kundcase!

Prenumenera på vårt nyhetsmail

Få utskick om kommande evenemang, webinars och tips för din digitala arbetsmiljö

Fler röster om JSC:s tjänster

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv behöver knappast någon närmare presentation. Varumärket har blivit synonymt med skandinavisk kvalitet sedan starten för nästan hundra år sedan och levererar ett flexibelt sortiment av kök, badrum och förvaring. Till skillnad från många andra företag med...

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

“Det är väldigt smidigt att ha med JSC att göra och det är väldigt tacksamt eftersom JSC har mycket mer att erbjuda än bara traditionell IT.”