AI för medarbetare
UTBILDNING

AI FÖR MEDARBETARE

Låt era medarbetare testa möjligheterna med AI! Med denna utbildning lär ni er att använda Microsoft Copilot i vardagen och på så vis dra nytta av AI-verktyg för att spara tid och avlasta det dagliga arbetet. 

Målet med utbildningen är att få grunderna vad AI är och de kunskaper du behöver för att komma igång. 

Omfattning

45  min introföreläsning (inspelad i förväg)
1 timmes utbildning (live online)

Pris

7 995 kr exkl moms per tillfälle (1-5 tillfällen)

6 995 kr exkl moms per tillfälle (6-10 tillfällen)

5 995 kr exkl moms per tillfälle (11 eller fler tillfällen)

 

Deltagarantal

Upp till 10 per tillfälle

Digital PT

Digital PT

Josefine Wixengård

Josefine är JSC:s digitala PT. I sin roll utbildar och coachar hon användare av Microsoft-applikationer för att ge organisationer maximal nytta av sina digitala verktyg – och för att minska individens stressnivå.

Vem riktar sig kursen AI för medarbetare till?

Det krävs inga förkunskaper och passar organisationer som vill lyfta personalens kunskapsnivå för en effektivare och smidigare vardag.  Deltagaren behöver ha en licens i Microsoft 365, men en specifik Copilot-licens krävs ej.

Hur går kursen till?

Här delar man in personalen i grupper om 10 personer och bokar in sig på 1-timmarsutbildningar via Teams. Innan mötet skickas det ut en länk till en film på ca 45 minuter som man ska ha sett innan själva utbildningen. Filmen beskriver grundläggande vad AI är och innehåller demon kring det som utbildningen kommer att handla om.

Under utbildningen får hela gruppen testa att använda Microsoft Copilot genom olika uppgifter. Här ser vi gärna att man erbjuder det till flera grupper så att alla får ta del av hur man kan spara tid med AI redan idag. Vi ser att det ger bättre effekt om så många som möjligt får genomföra utbildningen så att hela organisationen blir redo att använda AI.

Nyfiken på kursen?

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig!

Genom att anmäla dig godkänner du att vi sänder dig information om kommande evenemang. Du kan när som helst avregistrera dig.