Besökshantering
KOLL 365

Besökshantering

Skapa en smidigare hantering av besök och få era besökare att känna sig riktigt välkomna med Koll 365 Besökshantering!

Kom igång-hjälp

Vi hjälper till med hårdvara, programvara, uppsättning med golvstativ, surfplatta och samtliga tjänster för att komma igång.

Få meddelande i realtid

När besökaren checkar in får du mail eller sms i realtid om att han eller hon är på plats.

Anpassningsbar

Lägg till ett personligt meddelande till din besökare.

Besökshantering som frigör tid

Att som organisation få sina besökare att känna sig välkomna är viktigt. Att samtidigt få administrationen kring besökshantering att fungera smidigt kan likväl vara en utmaning. Med Koll 365 Besökshantering får ni en modern lösning för hantering av era besök samt ett enkelt sätt att ta emot och registrera era gäster.

Tommy Grann

Tommy Grann

Säljare

tommy.grann@jsc.se
0380 – 55 65 39

Besökshantering
Besökshantering

Vill du bli kontaktad? 

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en dialog!

“Vi sparar tid för vår kontorspersonal, våra besökare känner sig genuint välkomna och vi har idag full koll på vilka som befinner sig i fastigheten, vilket innebär ökad säkerhet vid exempelvis en brandsituation.”

Beslag & Metall

Så fungerar Koll 365 Besökshantering

Koll 365 Besökshantering ingår i en grupp verksamhetsappar som vi på JSC har tagit fram som stöd för olika verksamheter: ledningssystem, ärendehantering, Teamstelefoni och  besökshantering. Samtliga appar utgör en förlängning av Koll 365 Modern Samarbetsplattform som är en fullständig lösning för samarbete, kommunikation och dokumenthantering i Microsoft 365.  Koll 365 Samarbetsplattform är mer användarvänlig, mer funktionsrik, snabbare och mer anpassningsbar till förändringar i verksamheten än ett klassiskt intranät. Med vårt helhetsgrepp inom Koll 365 får ni bättre koll på helheten och skapar tid till det som är viktigt i er vardag. Vi tar även gärna fram unika lösningar för just er verksamhet. 

Kunder om våra tjänster

Liljas Plast om Koll 365 Ledningssystem


Liljas Plast om Koll 365 Ledningssystem: “Det är väldigt enkelt ur administratörsynpunkt, det är mycket mer användarvänligt”