Upptäck

UPPTÄCK

JSC Defense

JSC Defense är en så kallad MDR-tjänst (Managed Detection and Response) som syftar till att upptäcka och hantera hot och attacker mot en IT-miljö i realtid. Genom att kombinera kraftfulla skyddsfunktioner med övervakning och åtgärdshantering ges möjlighet att i realtid stoppa intrångsförsök och intrång.

>>LÄS MER

Logghantering

Genom att lagra information om händelser i IT-plattformen kan vi spåra och analysera onormal aktivitet i IT-miljön. Logghantering är också ett krav i många säkerhetsramverk eftersom dessa kan utgöra viktiga bevis för att påvisa skadlig aktivitet bland annat i samband med intrång eller intrångsförsök. Vi hjälper till med att bedöma behov och taktik kring logghantering baserat på era krav och förutsättningar.

Integrated Operations Center

Vår MDR-tjänst bygger på skydd, övervakning och åtgärd. I vårt Integrated Operations Center samlar vi den kompetens som behövs för att kunna utföra säkerhetsövervakning, Alert Triage, undersökning samt att vara en del av en initial incident respons. Våra erfarna säkerhetstekniker har djup kunskap inom IT-forensisk analys.

>>LÄS MER

Vill du bli kontaktad om IT-säkerhet?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en förutsättningslös dialog!