MIcrosoft Teams telefoni

Microsoft Teams telefoni

Med Microsoft Teams telefoni samlar du hela organisationens kommunikation på en och samma plattform!

Chatt

Skapa tillgänglighet på medarbetarens villkor – och minska kraftigt inflödet av interna mail​.

Telefoni

Få överblick över alla samtal på samma plats, se status för tillgänglighet och använd på samtliga enheter.

Videomöte

Håll konferens och videosamtal med hög kvalitet, whiteboardfunktion och inspelningsmöjligheter.​

Vi bjuder in dig att tänka utanför växeln. Genom att integrera hela företagets kommunikation till en enda lösning skapar ni tid till det som är viktigt i er organisation. Teamstelefoni går bortom telefoni: vi säljer inte ytterligare en produkt – vi hjälper er att förvandla ert arbetssätt, att helt enkelt få koll på er kommunikation!​​ 

Nicklas Friman

Nicklas Friman

Affärsansvarig

nicklas.friman@jsc.se
0380 – 55 65 75

teamstelefoni

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en förutsättningslös dialog!

Microsoft Teams telefoni – tänk utanför växeln!

I Microsoft Teams delar du dokument, chattar, driver projekt och så vidare, allt på samma plattform. Vi har tagit fram ett erbjudande där vi knyter ihop helheten i Teams. Med Intelligent kommunikation i Teams sköter du all kommunikation härifrån: närvarohantering, röst- och videokonferens, röstsamtal, telefonsvar och hänvisning. Givetvis kan du sömlöst växla mellan olika enheter: mobiltelefon, dator, softphone – allt är integrerat.

Teamstelefoni finns redan – arbetssätt viktigt

Att implementera Teamstelefoni handlar inte i första hand om att köpa in sig på nya tekniska lösningar. Det mesta finns i princip där redan i form av teknik. Den största delen av införandet av Teamstelefoni består i att ge alla i organisationen ett gemensamt förhållningssätt, att lära sig att använda redskapen på rätt sätt. När ni bestämmer er för att ansluta er till Teamstelefoni hjälper vi till med att upprätta arbetssätt som understödjer införandet.

Telefoni och IT är inte längre två olika saker. Mobiltelefoni, växeltelefoni, chatt, e-post, samarbete, videomöten – allt hänger ihop. Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Kunder om våra tjänster

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”