Säkerhetsseminarium med SRI

I samarbete med Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) bjuder JSC it-partner in till ett ögonöppnande seminarium om digital säkerhet och personalsäkerhet i en föränderlig omvärld. Seminariet kommer äga rum i Jönköping den 20:e september och riktar sig mot dig som i någon roll arbetar med er organisations säkerhet eller har en ledande befattning med ansvar för beslut i verksamheten.

 

Datum: Onsdag 20 september

Tid: Kl. 13.15-15.30

Plats: Science Park Towers, Lasarettsgatan 2, Jönköping

Pris: Kostnadsfritt

Innehåll

Rysslands invasion av Ukraina har inneburit hybridkrigföring där både reguljära militära förband, specialförband, cyberattacker, informationsoperationer och propaganda används som vapen.

SRI och JSC vill bidra till att verksamheter förstår hotbilden samt härdar sin sköld i en mycket osäker tid, där insiderverksamhet och cyberattacker tyvärr är alltmer sannolika och en del av verktygslådan som används vid hybridkrigföring.

Under seminariet pratar SRIs Pierre Gudmundson om bland annat legalitet, hotbild, mål, modus och hotaktörers utveckling. Fokus när det gäller hotaktörer kommer vara Kina och Ryssland.

Vi kommer även komma med konkreta rekommendationer och vägledning när det gäller digital säkerhet och risker avseende insiderhot och säkerhet i leverantörskedjan. JSC ger även sin syn på hur viktigt det är med ett iterativt säkerhetsarbete samt hur detta i praktiken kan utformas.

Jönköping | 20 september, 2023

Säkerhetsseminarium

Värm upp med detta webinar om digital säkerhet:

Anmäl dig

Genom att anmäla dig godkänner du att JSC får skicka ut nyhetsmail om digital säkerhet. Du kan när som helst avregistrera dig.