NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST

Scenario
Vi har ett stort behov av att ha mobiltelefoner som alltid fungerar, inte minst våra säljare som är ute på fältet. Vi hade tidigare ingen sammanhållen policy eller system för vår mobiltelefoni, så vi hanterade flera olika modeller och lade mycket tid på att åtgärda problem som kunde uppstå när en telefon blev skadad eller om andra frågeställningar dök upp. Vi kunde heller inte garantera säkerheten om en telefon hamnade i fel händer.
Lösning
Med JSC:s ”mobil som tjänst” har vi en standard som vi utgår ifrån. JSC konfigurerar kundinställningar, e-post, wifi, appar – och ser till att säkerhetsprofilen är hög. Om en telefon går sönder ringer medarbetaren direkt till JSC:s support och har en fullt konfigurerad telefon dagen efter.
Effekt
Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten – det som vi gör bäst och det som driver intäkter till företaget. Dessutom har vi en högre säkerhetsnivå och kan känna oss trygga även när olyckan är framme.

Läs mer om Nevotex på deras webbplats.


 

Fler kundcase
På JSC drivs vi av att skapa tid till det som är viktigt. Tillsammans med oss kan du stärka din konkurrenskraft och arbetsmiljö genom att ta del av våra IT-tjänster. Är du nyfiken på JSC och vad vi kan göra för ert företag? Ta del av vårt erbjudande av tjänster eller se fler av våra kundcase!

Prenumenera på vårt nyhetsmail

Få utskick om kommande evenemang, webinars och tips för din digitala arbetsmiljö

Fler röster om JSC:s tjänster

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Beslutsstöd - Power BI

Utbildningspaket

Utbildningskatalog