Microsoft Cloud

Med Microsoft Cloud (Azure) ges ni en säker och tillgänglig molntjänst med stor skalbarhet.

Microsoft Cloud är säkert

Microsoft Azure innefattar en stor bredd av verktyg för säkerhet, integritet och transparens i den utsträckning er verksamhet kräver.

Skalbart

Du betalar aldrig för mer prestanda än du använder, utan skalar steglöst upp eller ner efter behov.

Spetskompetens

Med oss som partner för Microsoft Azure får du tillgång till vår spetskompetens från certifierade arkitekter.

Stora fördelar med Microsoft Cloud

Vi insåg tidigt fördelarna med Microsofts molntjänster och har hjälpt åtskilliga kunder att flytta in i Microsoft Azure. Med våra certifierade arkitekter hjälper vi er bygga en lösning som motsvarar era behov, där tillgänglighet och säkerhet är i fokus. Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal så hjälper vi er hitta en lösning som passar just er verksamhet!

Niklas Swanberg

Niklas Swanberg

Försäljningsansvarig

niklas.swanberg@jsc.se
0380 – 55 65 12

microsoft cloud

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så inleder vi en förutsättningslös dialog!

Om JSC

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt, vare sig det är genom att skapa förutsättningar med rätt IT-stöd, förenkla för er verksamhet med digitala lösningar eller förenkla för individer genom moderna arbetssätt. Vi är långvarig Gold-partner till Microsoft och har bland annat vi varit utsedda till årets Cloudpartner av Microsoft. 

Till kontaktsidan

“Idag kan en medarbetare i Stockholm lägga på jobb som kommer ut här i Taberg. Vi var först i Norden med denna teknik. JSC har byggt grunden för att detta ska vara möjligt”

Micke Lind

VD, Taberg Media Group

Azure 

Vi hjälper dig att välja den lösning som passar just er verksamhet bäst. Läs mer om vår tjänst Azure VM i vårt produktblad nedan.

Med JSC Azure VM säkerställer ni hög tillgänglighet och säkerhet för era servrar med en skalbar och flexibel lösning i Microsoft Azure.

Kunder om våra tjänster

NEVOTEX OM MOBIL ENHET SOM TJÄNST


“Vi har fått mer tid över till att fokusera på kärnverksamheten”