SKILL OM KOLL 365 MODERN SAMARBETSPLATTFORM

Prenumenera på vårt nyhetsmail

Få utskick om kommande evenemang, webinars och tips för din digitala arbetsmiljö

Fler röster om JSC:s tjänster

Remote work

Hur designar vi ett hållbart arbetsliv så att hybrid- och remote-arbete ökar välbefinnande och prestation? Vi ger våra bästa tips och öppnar i vanlig ordning upp för frågor. Datum: Torsdag 16 februari 2023 Tid: 10.00-11.00 Plats: Vid din dator Med: Petter Jacobs och...

Digital mognad och stress

Hur ger du som arbetsgivare dina anställda rätt förutsättningar i Microsoft 365 och vad kan du som medarbetare göra för att minska den digitala stressen? Vi ger våra bästa tips och öppnar i vanlig ordning upp för frågor. Datum: Torsdag 23 februari 2023...

Microsoft VIVA – en introduktion

Microsoft Viva är en plattform för medarbetarupplevelse som för samman kommunikation, kunskap, utbildning, resurser och insikter i arbetsflödet. I detta webinar reder vi ut begreppen och förklarar vilka möjligheter Microsoft Viva för med sig i praktiken. Som vanligt...

Utbildning: To Do

Välkommen till en snabbkurs i verktyget To Do! To Do är en app som gör det enkelt för användare att planera och hantera sin vardag genom så kallade att göra-listor. En lista med viktiga saker att komma ihåg utan att du behöver göra en kalenderbokning för. Att...

Säkerhet

Licenser & hårdvara

Utbildningar

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Utbildningar

Digital PT

Digital PT för team

Upplevelserum

Utbildningar