INTEGRATION AFFÄRSSYSTEM: TRIVSELHUS

Trivselhus tog hjälp av JSC för en integration av sitt affärssystem med sitt dokumenthanteringssystem. Här är deras deras upplevelse:

Scenario
Vi brukade skicka ritningar i A2 och A3 ut till byggarbetsplatser per post. När ritningen nådde byggarbetsplatsen hade ibland kunden ändrat något, till exempel att en innervägg skulle flyttas. Då behövde vi gå tillbaka till ritbordet och kopiatorrummet, och återigen posta ritningarna. Byggledare och underentreprenörer blev stående, vilket blev kostsamt och tidsödande.

Lösning
JSC genomförde en integration av vårt affärssystem med vårt dokumenthanteringssystem. I praktiken innebär det att byggledare och underentreprenörer nu har tillgång till de senaste ritningarna i realtid på sina surfplattor.

Effekt
Det är svårt att överdriva vinsten med detta nya arbetssätt. Våra projekt går snabbare, vi sparar in på kostnader och, inte minst, våra kunder är nöjdare med en snabbare leveranstid och en smidigare hantering.

Läs mer om Trivselhus och deras erbjudande på deras hemsida.


Är du intresserad av integration av affärssystem?

På JSC drivs vi av att skapa tid till det som är viktigt. Tillsammans med oss kan du stärka din konkurrenskraft och arbetsmiljö genom att ta del av våra IT-tjänster. Ta kontakt med vår försäljningsansvarig Niklas Swanberg för ett förutsättningslöst samtal: 0380-55 65 12 / niklas.swanberg@jsc.se.

Om oss

Vår verksamhet vilar på tre grundvärden: kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vare sig det gäller integration av affärssystem eller något annat ska vi alltid ligga i teknikens framkant och vara experter med djup kunskap. Vi erbjuder alltid dig som kund det som vi själva skulle ha valt i din situation och vi är övertygade om att långsiktiga relationer ökar lönsamheten för båda parter. Här kan du läsa mer om vår historia, hur det är att arbeta på jsc, och hur vi ser på ett hållbart arbetsliv.

Vårt erbjudande

Välj rätt IT-stöd – vi hjälper dig

Förenkla för verksamheten med digitala hjälpmedel

Förenkla för individen med ett modernt arbetssätt

Prenumenera på vårt nyhetsmail

Få utskick om kommande evenemang, webinars och tips för din digitala arbetsmiljö

Fler röster om JSC:s tjänster

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv behöver knappast någon närmare presentation. Varumärket har blivit synonymt med skandinavisk kvalitet sedan starten för nästan hundra år sedan och levererar ett flexibelt sortiment av kök, badrum och förvaring. Till skillnad från många andra företag med...

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

“Det är väldigt smidigt att ha med JSC att göra och det är väldigt tacksamt eftersom JSC har mycket mer att erbjuda än bara traditionell IT.”