ITAB OM JSC:S SJÄLVBETJÄNINGSPORTAL

ITAB lät JSC skapa en självbetjäningsportal för att lägga till och ta bort konton.  Här är deras upplevelse: 

Scenario
Vi har cirka 2000 IT-användare i koncernen globalt vilket innebär att vi ofta behöver lägga till och ta bort användarkonton i systemet. Vi har en slimmad IT-organisation, och hantering av användarkonton har varit tidsödande.

Lösning
JSC satte upp en självbetjäningsportal kopplad till Azure Automation. Via ett användarvänligt beställningsformulär skapas ett användarkonto omedelbart, så att nya medarbetare direkt får tillgång till allt de behöver för att börja arbeta i våra system.

Effekt
Vi minskar kraftigt ledtider och minimerar onödig administration vilket ger tid över till vår kärnverksamhet. Även kvaliteten har säkerställts i och med att alla användarkonton skapas på samma sätt.

ITAB är specialiserade på att utforma inspirerande, funktionella och effektiva butiksmiljöer. Läs mer om ITAB och vad de kan erbjuda på deras webbplats.


Fler kundcase
På JSC drivs vi av att skapa tid till det som är viktigt. Tillsammans med oss kan du stärka din konkurrenskraft och arbetsmiljö genom att ta del av våra IT-tjänster. Är du nyfiken på JSC och vad vi kan göra för ert företag? Ta del av vårt erbjudande av tjänster eller se fler av våra kundcase!

Modern Samarbetsplattform

Koll 365 Verksamhetsappar

Kundanpassade lösningar

Beslutsstöd - Power BI

Utbildningspaket

Utbildningskatalog

Fler röster om JSC:s tjänster

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv om Koll 365 Telefoni

Ballingslöv behöver knappast någon närmare presentation. Varumärket har blivit synonymt med skandinavisk kvalitet sedan starten för nästan hundra år sedan och levererar ett flexibelt sortiment av kök, badrum och förvaring. Till skillnad från många andra företag med...

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

Mont Blanc om JSC Hybrid Cloud

“Det är väldigt smidigt att ha med JSC att göra och det är väldigt tacksamt eftersom JSC har mycket mer att erbjuda än bara traditionell IT.”

Terranor om utbildning i Microsoft 365

Terranor om utbildning i Microsoft 365

Terranor anlitade JSC för utbildningsinsatser inom Microsoft 365. ”Det ökar kraftigt effektiviteten – man kan jobba effektivare och enklare”.